Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Informácia o ochrane osobných údajov

podľa § 19 a § 20 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Ochrana osobných údajov je Obecným úradom Budmerice zabezpečená v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES ( ďalej len „nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“).

 

Prevádzkovateľ:                        Obecný úrad Budmerice ( ďalej len „úrad“)

Údaje prevádzkovateľa:           Budmerice 534, 900 86, IČO: 00 304 697

Kontaktné údaje zodpovednej osoby:  ondrej.beracka@akfp.sk; +421 911 263 799

Všetky informácie nájdete v dokumente pdf

dnes je: 14.10.2019

meniny má: Boris

podrobný kalendár


Prerušenie distribúcie elektriny dňa 22.10.2019 - oboznámenie verejnosti

Prerušenie distribúcie elektriny dňa 22.10.2019 - oboznámenie verejnosti

Obecná knižnica s čitárňou v Budmericiach

v otváracich hodinách: v sobotu od 14:00 - 18:00 hod., v nedeľu od 14:00 - 18:00 hod., v utorok  od 17:00 - 20:00 hod..

Projekt prevencie kriminality pre samosprávy a obyvateľov

Užitočné rady v rôznych situáciách

webygroup

Úvodná stránka