Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Informácia o ochrane osobných údajov

podľa § 19 a § 20 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Ochrana osobných údajov je Obecným úradom Budmerice zabezpečená v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES ( ďalej len „nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“).

 

Prevádzkovateľ:                        Obecný úrad Budmerice ( ďalej len „úrad“)

Údaje prevádzkovateľa:           Budmerice 534, 900 86, IČO: 00 304 697

Kontaktné údaje zodpovednej osoby:  ondrej.beracka@akfp.sk; +421 911 263 799

Všetky informácie nájdete v dokumente pdf

dnes je: 24.10.2019

meniny má: Kvetoslava

podrobný kalendár


Rozhodnutie o zamietnutí žiadosti o stavebné povolenie na pozemku C-KN p.č. 252/1 k. ú. Budmerice pre stavebníka Michal Slovák

Vyhlásenie voľby hlavného kontrolóra Obce Budmerice

Kandidáti na funkciu hlavného kontrolóra musia doručit’ svoju písomnú prihlášku spolu s požadovanými dokladmi najneskôr do 25. novembra 2019 do 15.30 hod. .

Obecná knižnica s čitárňou v Budmericiach

v otváracich hodinách: v sobotu od 14:00 - 18:00 hod., v nedeľu od 14:00 - 18:00 hod., v utorok  od 17:00 - 20:00 hod..

Projekt prevencie kriminality pre samosprávy a obyvateľov

Užitočné rady v rôznych situáciách

webygroup

Úvodná stránka