Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Informácia o ochrane osobných údajov

podľa § 19 a § 20 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Ochrana osobných údajov je Obecným úradom Budmerice zabezpečená v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES ( ďalej len „nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“).

 

Prevádzkovateľ:                        Obecný úrad Budmerice ( ďalej len „úrad“)

Údaje prevádzkovateľa:           Budmerice 534, 900 86, IČO: 00 304 697

Kontaktné údaje zodpovednej osoby:  ondrej.beracka@akfp.sk; +421 911 263 799

Všetky informácie nájdete v dokumente pdf

dnes je: 19.12.2018

meniny má: Judita


Schválený rozpočet na obdobie 2019, 2020, 2021

Informácie o organizovaní ambulantnej pohotovostnej služby

Zmeny v organizácii ambulantných pohotovostí od 1.7.2018

OZNAM - Regionálna veterinárna a potravinová správa Senec

"Povinnosť registrácie všetkých chovov ošípaných".

Prerušenie ditribúcie elektriny - oboznámenie verejnosti

Prerušenie distribúcie elektriny

Kultúrny kalendár obce Budmerice na rok 2018

Projekt ,,Zvýšenie kapacity miest MŠ v Budmericiach"

Obec Budmerice realizuje projekt ,,Zvýšenie kapacity miest MŠ v Budmericiach" Projekt je spolufinancovaný Európskou úniou

Vývoz plastov a tuhého komunálneho odpadu v roku 2018

Plán zvozu plastov a tuhého komunálneho odpadu v roku 2018, Dočasný zberný dvor otvorený v stredu a v sobotu od 09:00 - 11:00 hod./12:00 - 15:00 hod.

Program odpadového hospodárstva Bratislavského kraja na roky 2016-2020 - záverečné stanovisko

Projekt prevencie kriminality pre samosprávy a obyvateľov

Užitočné rady v rôznych situáciách

webygroup

Úvodná stránka